• +40 727 868 982
  • contact@crestevalori.org
In Noutati

Copiii de aur ai României

Copiii de aur ai României

Deja de ani de zile Asociația noastră sprijină acești copii campioni de la Motru. Iar rezultatele lor s-au văzut pentru că cineva crede cu tărie în ei și îi împinge către succes. Nu fondurile alocate i-a adus pe podium, ci munca lor și pasiunea unui antrenor care a văzut în ei lumina unui metal pretios ce poate străluci mereu pe podium.

Motivația lor e dorința de a fi cei mai buni, în orice condiții, oricât de dificile. Au însă nevoie să ajungă în ring pentru a demonstra asta, iar fără sprijin financiar nu se poate.

Am fost anunțați de curând că au nevoie de echipament omologat pe care trebuie să și-l achiziționeze din fonduri proprii. Acești copii care sunt și premianți la școală nu mai au încă 100 euro pentru o pereche de dresuri. Iar fără ele nu pot intra în concurs.

Cel mai trist este faptul că ei nu își permit costurile deplasării la campionatele europene de lupte greco romane, adică 1200 euro.

 

7000 RON este suma de care au nevoie 2 copii ca să poată avea o șansă să urce pe podium. Că ei vor face pasul direct pe treapta cea mai înal

tă ține de mai mulți factori, însă palmaresul lor de până acum este un miracol sportiv, dat fiind faptul că ei nu au niciodată susținere financiară pentru tabere, cantonamente, vitamine și programe de nutriție sportivă adecvate nivelului de pregătire care se cere în astfel de competiții.

Noi credem în ei și vom face imposibilul ca ei să aibă șansa de a ajunge iarăși pe podium, acolo unde le stă cel mai bine.

Puteți să îi susțineți prin donație directă aici:
Iban: *RO02RNCB0746108727570001*
Titular: Împreună Creștem Valori
Comentariu: campionii de la Motru

Toți banii donați cu mențiunea “campionii de la Motru” vor merge 100% către ei.

ÎMPREUNĂ CREȘTEM VALORI
ÎMPREUNĂ CREȘTEM CAMPIONI

%d bloggers like this: