• +40 727 868 982
  • contact@crestevalori.org
In Noutati

“VrDETE” – Consiliere vocationala

Credem ca fiecare persoana poate fi buna intr-un anumit domeniu!

Alegerea viitoarei profesii trebuie facuta luand in considerare abilitatile si aptitudinile pe care le dezvoltam la un nivel cat mai inalt.

Cine sunt si cum sunt eu, de fapt? Care este povestea mea? Stiu sa ma apreciez corect? Ce spun, cum spun si, mai ales , cum ascult? Cine ma poate indruma? Cum comunic eficient? Cum pot dezvolta informatiile pe care deja le detin cu privire la cariera mea? Nu sunt decis… incotro? Stiu ce vreau… mai departe?

Acestea sunt cateva intrebari la care copiii de la Scoala Gimnaziala Nr. 1 Plataresti au incercat sa raspunda in cadrul proiectului “VrDETE in scoala”, finanțat prin programul StartONG, lansat de Kaufland Romania și implementat de Asociația Act for Tomorrow.

Pentru ca mai avem multe lucruri de invatat și pentru că ne dorim ca la acest proiect sa participe cat mai multi copii, activitatile vor continua si anul urmator!

Proiectul este finanțat prin programul StartONG, lansat de Kaufland Romania și implementat de Asociația Act for Tomorrow.#StartONG #KauflandRomania #ImplicareaFaceDiferenta #ActforTomorrow #ImpreunaCrestemValori

 

%d bloggers like this: