• +40 727 868 982
  • contact@crestevalori.org

Sponsorizeaza-ne! 20%

Implicare CORPORATE

 

Contribuabilii platitori de impozit pe profit au oportunitatea de a se implica activ in dezvoltarea societatii romanești, fara sa presupuna costuri pentru societatea sponsor!

Companiile din Romania se bucura de o importanta facilitate fiscala: pot folosi 20% din impozitul pe profit pe care il platesc la sfarsitul anului catre stat sau 5 la mie din cifra de afaceri (minimum dintre cele doua) pentru a sponsoriza o cauza sociala in care cred.

Codul Fiscal va permite acest lucru, iar donatia dumneavoastra nu va costa nimic.
Astfel, decizia dumneavoastra poate face cu adevarat diferenta in viata acestor copii aflati in dificultate, proveniti din comunitati sarace.

Sponsorizarea va genera:

  1. pentru beneficiarii sponsorizarii – un numar mai mare de participanti la proiecte si extinderea comunitatilor locale;
  2. pentru compania sponsor – o reducere a impozitului de plata cu valoarea integrala a sponsorizarii. Astfel, sponsorul plateste suma respectiva catre o organizatie fara scop lucrativ, cum este Impreuna Crestem Valori, si nu in contul impozitului pe profit.

Pentru a afla mai multe detalii despre cum puteti contribui la educatia generatiilor viitoare, va rugam sa accesati link-ul de mai jos, unde veti regasi modelul de contract sau ne puteti scrie folosind formularul de contact .

 

Descarca contract de sponsorizare

%d bloggers like this: