• +40 727 868 982
  • contact@crestevalori.org

Ce facem

Din dorinta de a schimba viitorul nostru prin copiii de azi, ne-am decis sa ne asociem prin valorile noastre comune pentru a face diferenta.
Asociatia “IMPREUNA CRESTEM VALORI” are ca scop sustinerea educatiei copiilor ce nu au posibilitatea sociala si/sau materiala de a-si urma activitatea scolara.

Cum facem

Asociatia “IMPREUNA CRESTEM VALORI” reprezinta o echipa tanara care isi doreste sa integreze si sa faciliteze accesul la educatie al copiilor ce vin din medii mai putin favorizate si din comunitati cu un grad scazut de informare. Asociatia a luat nastere in jurul ideii “COPIII DE AZI, ADULTII DE MAINE”.

IMPREUNA CRESTEM VALORI cladeste si sustine educarea copiilor ce provin din familii defavorizate, cu o situatie materiala precara, prin apropierea acestora de EDUCATIE, puntea catre un viitor mai bun. Astfel, am conceput proiecte ce au la baza:
* Dezvoltarea si aplicarea de metode de integrare a elevilor saraci si exclusi
* Colaborarea cu specialisti (cadre didactice de sprijin, psihologi, asistenti sociali) in scolile cu elevi ce provin din familii defavorizate
* Activitati extrascolare prin care pot fi mobilizati copiii, pentru formarea de valori morale (servicii educative variate, nonformale)
* Acordarea BURSELOR SOCIALE si BURSELOR DE MERIT pentru continuarea studiilor si scaderea ratei de abandon scolar
* Orientare scolara si vocationala inainte de clasa a IX-a
* Mediu atractiv de invatare (construirea de biblioteci, redecorarea claselor si achizitionarea de mobiler adecvat studiului, materiale didactice , spatii de lucru si studiu)
* Metode si modele pozitive fata de educatie
* Incurajarea copiilor in urmarea cursurilor scolare

Valorile Organizatiei

Joaca

Albert Eistein spunea ca jocul este cel mai elevat tip de cercetare. Ne dorim ca proiectele noastre sa fie distractive, sa invatam din experiente si sa crestem valori cu fiecare pas inainte.

Munca in echipa

Credem cu tarie ca munca in echipa duce la rezultate creative. De aceea ne dorim sa invatam impreuna ce este increderea, respectul si comunicarea.

Libertate

Scopul Asociatiei IMPREUNA CRESTEM VALORI este de a stimula gandirea libera in vederea promovarii independentei si initiativei.

Integritate

  Echipa Asociatiei IMPREUNA CRESTEM VALORI isi doreste sa promoveze si sa cultive integritatea in fiecare copil.

Echipa noastra

Horia Ioan

Membru Fondator

Iulia Ioan

Membru Fondator

Alina Paun

Membru Fondator

Monica Jurebie

Membru Fondator

Iulia Bancila

Membru Fondator

Raport anual

%d bloggers like this: