• +40 727 868 982
  • contact@crestevalori.org
In

Imi doresc sa fiu cineva

Acest proiect vrea sa vina in ajutorul elevilor care provin din familii cu un venit minim si mediu pe membru de familie, copii care provin din medii defavorizate, in special din mediul rural, prin acordarea de burse sociale si/ sau de merit.

TIPURI DE BURSE

1. BURSE SOCIALE

Bursele sociale se vor acorda copiilor care provin din familii cu un venit minim pe membru de familie, crescuti de un singur parinte sau orfani de unul/ ambii parinti, copii din centre sociale, care nu isi pot continua studiile.

2. BURSE DE MERIT/ PERFORMANTA

Bursele de studiu se vor acorda elevilor care provin din familii cu venit minim si mediu, care provin din medii defavorizate, in special din mediul rural.

In proiect se vor putea inscrie elevi a caror medie generala este peste sau egala cu 8 si nota 10 la purtare pe anul/ semestrul anterior acordarii bursei, dar si copii care exceleaza la una sau doua materii si au nota 10 la purtare.

Lista elevilor care beneficiaza de bursele de merit este revizuita semestrial, in functie de modificarile intervenite in situatia lor scolara.

Inscrierea in program se va face sub indrumarea cadrelor didactice, cu acordul parintilor/ tutorilor legali si al elevului.

 

 

%d bloggers like this: