• +40 727 868 982
  • contact@crestevalori.org
In Noutati

Concurs de citit

In urma deschiderii bibliotecii si a spatiului de lectura, la Scoala Generala Nr. 1 din Plataresti, am organizat si un concurs de citit! Succes tuturor!

 

   Regulament Concurs 

 

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR: Organizatorul concursului de citit este Asociatia Impreuna Crestem Valori, cu sprijinul Scolii Generale Nr.1, Plataresti, Judetul Calarasi. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toti participantii. Prin înscrierea la concurs, participantul declara expres ca a citit, a înteles si este de acord cu termenii si conditiile prezentului Regulament. Regulamentul si tematica oficiala este adusa la cunostinta elevilor fiind afisat in cadrul scolii si prezentat de cadrele didactice. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunta public participantii.

SECŢIUNEA 2. LOCUL SI DURATA CONCURSULUI: Concursul se va desfasura in incinta Scolii Generale Nr.1 din Plataresti, Judetul Calarsi, in perioada 03.04.2017 – 31.05.2017.

SECTIUNEA 3. INCETAREA CONCURSULUI: Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 31 Mai 2017.

SECŢIUNEA 4. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI:

Vor intra in concurs elevii care vor avea 3 rezumate facute din 5 carti citite in aceasta perioada. Elevii care vor intra in concurs vor fi alesi de profesori. Data desemnarii  participantilor va fi 25 mai 2017.

SECŢIUNEA 5. PREMIILE ŞI MODALITATEA DE ACORDARE Castigatorii concursului vor fi premiati cu premii ce constau in: ruccsaci de drumetie, iar podiumul : skateboard, trotineta si marele premiu o bicicleta.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: